lördag 29 september 2012

Vi har köpt vinge för pengarna!

Idag en solig lördag i september kom vår vinge till oss...

Det hela började lite dramatiskt då vingen hade flyttat sig på pallen, väldigt nära att det hele åkte av, som man ser på de första bilderna, men sedan flöt allt på bra, tack vare Per Wimmer och hans kollega Reijo.Det var dock på håret (eller tre hårstrån) att den gick in genom dörren! Väl på plats provkördes den för att se om det funkade, någon slang var av så det blev lite gubbmeck direkt. 
Sedan flyttades avdragspressen in, större än vad jag trodde, och inte lika fin tycker jag nog som den vi hade innan, som vi nu sålt (!). Men det blir nog bra med det.

Lite nervigt men nu är det gjort och hela Bjursås Tryckeri finns här i Djura. Jag tror säkert Max Wimmer tittade lite på oss idag och smålog över vår galenskap, men med en tacksamhet över att vi vill fortsätta använda hans tryckeri. 

 Tack Fredrik & Johanna för att ni är intresserade och att ni stöttar oss, det betyder väldigt mycket!
Tack bästa grannen, Arvid, för att du hoppade in som barnvakt på förmiddagen idag! Tack Göran för att du var här och fotade idag, och tack Per i byn för hjälp med klossar mm. Tusen tack Per & Reijo för att ni kom hit med våra pressar och fick in dom i vår verkstad!

5 kommentarer:

 1. Oh vad glad jag blir för er skull. Vilken grej!!! och nu är den på plats, wow. snart kommer det att låta swosch, swosch, schof och produceras än det ena än det andra vackra, coola, fina projektet.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vilken grej! Vilken lättnad att den är på plats! Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis! Eller vad man säger. :)

  SvaraRadera
 4. Det är så grymt att ni håller på! Fint att ni tuffar på och vågar. Vi får bestämma ett datum så kommer jag förbi och visar lite av det lilla jag kan. =)

  SvaraRadera