tisdag 14 februari 2012

Ansökan om stöd & novellpris

När vi räknat ihop alla kostnader för golvförstärkning, byggmaterial, tryckpress & sätteriet och en massa annat så blir summan hisnande! Hade vi vetat om att det skulle dra iväg så mycket hade vi nog inte vågat satsa. Så igår satt vi många timmar med en ansökan till en fond som vi blivit tipsade om, TÄNK om dom skulle vilja stödja oss! Det tjocka kuvertet skickades igår och jag skrev mitt finaste med min bästa penna och satte på vackra gamla frimärken.

Av någon konstig anledning fick det mig att tänka på en reklambyrå som hörde av sig till oss ifall vi hade några trätyper att sälja, dom skulle göra en plakett till  ´Sveriges Radios Novellpris 2011`. "Idén blir lite nostalgi och respekt för det tryckta ordet." Vi är lite emot att ´stycka` fungerande trätyper, vi tycker dom ska användas i tryck, men detta lät som ett intressant projekt och eftersom vi hade några lådor med okompletta alfabet i trätyper, så plockade vi fram olika bokstäver och fotade. Sedan valde de ut några och åstadkom denna fina!


2 kommentarer:

  1. Vi håller tummarna för att ni får hjälp från fonden med er satsning! / Fanny & Emil

    SvaraRadera
  2. Så snyggt!
    Som gammal bokstavsnörd och pappersfreak tittar jag in på denna blogg då och då och tycker ert liv och verksamhet verkar helt fantastiskt spännande. Jag har hittat er genom Fanny som jag är moster till. Hoppas ni tycker det är ok. Jag är verkligen intresserad och har hängt en del på Malmgrens på Fårö tidigare. Lycka till med tryck och böcker och TACK för att ni förvaltar detta kulturarv. Jag kommer följa er insats via bloggen. Hälsningar Fannys moster Gudrun

    SvaraRadera