torsdag 19 april 2012

E. Ljungströms Boktryckeri anordnar studiebesök

Jag har berättat för Einar Ljungström som driver boktryckeri i Gimo att jag fått kontakt med många som är intresserade av detta med boktryck/letterpressing. Einar är med i GRAMUS, som jag skrev om tidigare, och säger att han nu på våren gärna anordnar ett studiebesök i hans boktryckeri i Uppland för de som vill och är intresserade. Vi ska själva dit i början av sommaren och ser fram emot det mycket! 
Jag tror inte det här blir som vilket studiebesök som helst, utan ett ganska exklusivt, så tveka inte! Maila mig eller svara med en kommentar (& er email) om ni är intresserade så bestämmer vi ett datum med Einar tillsammans.

3 kommentarer:

 1. Ja, jag är intresserad men inte seriös - det vill säga att jag inte tänker börja trycka själv utan bara är allmänintresserad.

  maria.vernersson@folkbildning.net

  SvaraRadera
 2. Hej Linda
  Jag är givetvis jätte intresserad.
  :-)
  /Linda P

  SvaraRadera
 3. Hej Linda!
  Din gamla kompis från Grafiska institutet här! Jag skulle jättegärna följa med på studiebesöket om det finns plats. Känner att jag behöver lära mig mer om boktryck och dess möjligheter. Gör bl.a. bröllopsinbjudningar nu som bröllopskoordinator. Maila på gotemark@gmail.com
  Soliga hälsningar Maria

  SvaraRadera