tisdag 17 januari 2012

Det går sakta och det går tungt

Det går inte så smidigt som vi vill. Vi har svårt att få tid & ork över på kvällarna och uttaget i vår bil där man sätter in släpvagnskontakten har gått sönder.Verkstadstid är beställd. Vi har nu hämtat hem 3 av 20 byråer. Odd var iväg häromkvällen och var borta i flera timmar, och kom hem med EN byrå (den överst till vänster i bild). En hel del krångel på plats var det, och sen när man kommit väl hem, då måste allt in också!  

5 kommentarer:

  1. Tänk på allt spännande ni kommer att kunna göra, så ni inte blir allt för tyngda av jobbet fram tills dess. Heja heja er!

    SvaraRadera
  2. Fint det blir! Nu kliar det i fingrarna! Vi har också några hundra olika stilkaster i bly till vår lilla digelpress. Vi har just börjat med lite högtryckstryckning i den nya gamla klichépressen från 1893 som vi övertog i fjol. Hoppas komma igång med tryckeriverksamheten även här framöver. Held o Lykke!

    SvaraRadera
  3. jag har en del gamla träbokstäver å siffror samt en stor regal, ngn som e intresserad? suzannealicia@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Oj jösses Odd och Linda! HUR ska ni få plats? Haha! Oj vad spännande det ska bli att se hur ni har renoverat och placerat allt! =) / Fanny

    SvaraRadera