tisdag 17 januari 2012

Det går sakta och det går tungt

Det går inte så smidigt som vi vill. Vi har svårt att få tid & ork över på kvällarna och uttaget i vår bil där man sätter in släpvagnskontakten har gått sönder.Verkstadstid är beställd. Vi har nu hämtat hem 3 av 20 byråer. Odd var iväg häromkvällen och var borta i flera timmar, och kom hem med EN byrå (den överst till vänster i bild). En hel del krångel på plats var det, och sen när man kommit väl hem, då måste allt in också!  

5 kommentarer:

 1. Tänk på allt spännande ni kommer att kunna göra, så ni inte blir allt för tyngda av jobbet fram tills dess. Heja heja er!

  SvaraRadera
 2. +1 på Lenas kommentar

  Heja heja

  SvaraRadera
 3. Fint det blir! Nu kliar det i fingrarna! Vi har också några hundra olika stilkaster i bly till vår lilla digelpress. Vi har just börjat med lite högtryckstryckning i den nya gamla klichépressen från 1893 som vi övertog i fjol. Hoppas komma igång med tryckeriverksamheten även här framöver. Held o Lykke!

  SvaraRadera
 4. jag har en del gamla träbokstäver å siffror samt en stor regal, ngn som e intresserad? suzannealicia@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Oj jösses Odd och Linda! HUR ska ni få plats? Haha! Oj vad spännande det ska bli att se hur ni har renoverat och placerat allt! =) / Fanny

  SvaraRadera