fredag 30 december 2011

Gott nytt år!

Klockan är över elva på kvällen, dagen före nyårsafton, och Odd har spikat taklister i över en timme.

Snart är det fjärde rummet klart och då är det dags att börja hämta hem regalerna med blystil. Vi har börjat hämta hem grejer redan i november, men inga möbler. Jag ska ta reda på ungefär vad en regal med bly kan väga. Har cirka 18 att hämta hem...


2 kommentarer:

 1. God fortsättning!
  Vad roligt att läsa om ert tryckeriprojekt, jag hittade er blogg genom en vän i Falun. Jag kommer följa er noga i ert jobb.

  Jag har själv just gått och köpt mig en Vinge från 1958! Kanske lite impulsivt, men jag kunde inte motstå den. Nu börjar jag känna mig lite stressad över beslutet. Senast i slutet på januari kommer den på lastbil från Malmö och jag har fortfarande ingen stans att göra av den. Det kan bli trångt i sovrummet! Det är knepigt att hitta billiga lokaler i Stockholm, men det ska nog ordna sig.

  Hur som helst – jag älskar den taktila känslan med boktryck och doften av tryckfärg och det ska bli jätteroligt att bli tryckare (igen – jobbade som offsettryckare för evigheter sedan). På hobbynivå till en början, vi får se var det leder i förlängningen. Förhoppningsvis går det att kombinera med mitt jobb som frilansande grafisk formgivare.

  Kul att hitta er som sagt – kanske kan jag få återkomma till er med en radda dumma frågor så småning om!

  Bästa hälsningar
  /John Losciale

  SvaraRadera